Skip to main content
Logo

CHEESECAKE D’AVELLANES

INGREDIENTS:

200 g d'avellana
1 cullerada de cacau
10 dàtils
490 ml de Yosoy Arròs i Avellanes
250 g d'anacards
1 cullerada de suc de llimona
1 culleradeta d'extracte de vainilla
1 culleradeta d'agar-agar
125 g de xocolata 75 %

VEURE PRODUCTE
Cheesecake de avellanas
yosoy-bebida-avellana

ELABORACIÓ (PAS A PAS)

1. Triturem les avellanes amb una cullerada de cacau en pols i separem la barreja en un bol.

2. Desossem 7 dàtils i els triturem. A continuació afegim el resultat a les avellanes amb cacau i ho barregem tot molt bé.

3. Aboquem la barreja en un motlle de pastissos, la pressionem fortament contra el fons per fer la base del cheesecake i guardem el resultat al frigorífic.

4. En una liquadora, afegim 400 ml de Yosoy Arròs i Avellanes, 250 g d’anacards, 1 cullerada de suc de llimona, una culleradeta d’extracte de vainilla i 3 dàtils. Ho liqüem tot fins que quedi perfectament integrat en una barreja homogènia.

5. Posem una petita part de la barreja en un cassó, hi afegim 1 culleradeta d’agar-agar i ho deixem bullir durant 2 minuts.

6. Incorporem la part bullida amb agar-agar a la resta de la barreja i ho batem tot fins que quedi ben incorporat. A continuació ho aboquem tot al motlle i ho deixem refrigerar durant almenys 6 hores.

7. En un bol a part, afegim 90 ml de Yosoy Arròs i Avellanes calenta sobre els 125 g de xocolata 75 %. Movem la barreja fins que la xocolata estigui totalment fosa.

8. Aboquem la xocolata fosa sobre el cheesecake refrigerat i ho rematem amb unes avellanes torrades per sobre i… A gaudir!

MÉS RECEPTES (NYAM NYAM)

hierba-yosoy
VEURE TOTES LES NOSTRES RECEPTES
hierba-yosoy